Klant is koning, elke keer opnieuw!

Voor de beste service inzake transport rekent u op Typhoon Express

Wil u zo snel mogelijk een pakket laten verzenden? Neem dan contact op met Typhoon Express uit Antwerpen. Niet alleen in België, maar in heel Europa brengen wij uw verzending van punt A naar punt B.

Al bijna meer dan 15 jaar staan wij onder de transportbedrijven gekend om de uitzonderlijke kwaliteit die wij leveren. Graag sommen wij even onze grootste troeven voor u op:

  • Snelle service
  • 24/7
  • Nationaal en internationaal transport
  • Flexibel inzetbaar
  • Erg correct en steeds stipt op tijd
  • Goede contacten met alle klanten. Wij luisteren naar uw noden en houden daar rekening mee!

Onze transportfirma is een klein familiebedrijf en dat merkt u. Het persoonlijke contact dat u bij ons bedrijf ervaart is erg uniek.

Groot of klein? Veel of weinig?

Elke klant geniet bij ons van dezelfde service. Of u nu een groot of klein pakket wil verzenden, een grote of kleine levering wil laten uitvoeren. Onze koeriersdienst heeft zowel een bestelwagen als vrachtwagen onmiddellijk ter beschikking staan. Wij zetten telkens weer alles op alles om u zo snel mogelijk verder te helpen. U kan dus op ons rekenen voor sneltransport. Wij adviseren u in eerste instantie wel om uw afspraak steeds een dag op voorhand vast te leggen.

Geen reden om nog te twijfelen. Kies vandaag nog voor de uitzonderlijke service van Typhoon Express, uw partner voor transport en logistiek! Bel ons snel op, wij helpen u meteen verder.

Contacteer ons!
0472 44 55 35 0472 44 55 35
0474 34 07 79 0474 34 07 79