Typhoon Express, uw partner voor een snelle verzending

Reken op onze koeriersdienst en slaap op beide oren

Pakket verzenden? Waardevolle documenten transporteren? Typhoon Express uit Antwerpen zorgt ervoor dat uw verzending snel van de ene locatie naar de andere wordt gebracht. Onze koeriersdienst is al 15 jaar bedreven in sneltransport en heeft dan ook al werk geleverd voor tal van opdrachtgevers, gaande van modeketens tot de telecomsector. Ook voor particulieren staan wij steeds ter beschikking.

In heel Europa

Onze hoofdzetel is gelegen in Antwerpen, maar wij kunnen ingezet worden in heel België en steken zelfs de landsgrenzen over om uw pakket veilig op diens bestemming te krijgen. Indien gewenst brengen wij uw verzending naar eender welk land binnen Europa!

Elke klant is topprioriteit

Ons bedrijf is niet vergelijkbaar met andere koeriersdiensten. Wij staan er namelijk voor bekend om enkel de beste service en kwaliteit te leveren. Elke keer opnieuw gaan wij enorm gestructureerd en stipt te werk. Ook correcte afspraken maken met onze klanten vinden wij erg belangrijk. En onze klanten zijn verre van nummers. Een degelijke band en goede vertrouwensrelatie met onze klanten is voor ons niet meer dan normaal. Daarnaast hechten wij ook belang aan een snelle service: wij zullen steeds zo snel mogelijk bij u langskomen om het pakket op te halen en het aan hetzelfde tempo weer af te leveren. Wij raden u aan om ons steeds minstens één dag op voorhand te contacteren.

Wat er ook moet verzonden worden, bij onze transportfirma zit u zeker goed! Twijfel dan ook niet langer, maar bel ons meteen op voor het maken van een afspraak.

 

Contacteer ons!
0472 44 55 35 0472 44 55 35
0474 34 07 79 0474 34 07 79